SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > JAEM Palma 2013

JAEM Palma 2013

Darrer afegit : 22 de juny de 2013.

Articles d’aquesta secció

 • Bona acollida de l’espectacle de les matemàtiques

  22 de juny de 2013, per SBM-XEIX

  Avui, dissabte 22 de juny, la Societat Balear de Matemàtiques amb la col·laboració inestmable d’Anton Aubanell i Fernando Blasco, ha donat el tret de sortida al congrés de les XVI JAEM (Jornades per a l’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques) que tindrà lloc a Palma la primera setmana de juliol.
  Amb aquest espectacle, la pretensió era compartir la passió per les matemàtiques amb un públic no especialitzat de totes les edats. Al cap i a la fi, el que durà quasi 600 professionals de (...)

 • Un espectacle de matemàtiques

  17 de juny de 2013, per SBM-XEIX

  A dues setmanes de la celebració a Palma de les JAEM (http://www.jaem.es),congrés nacional de didàctica, hem pensat fer una activitat lúdica i matemàtica per a tots els públics.
  El proper dissabte 22 de juny, a les 11:30 hores, hem preparat un vertader espectacle de matemàtiques.
  A l’aula magna de l’IES Ramon Llull de Ciutat (seu del congrés), es reuniran dos dels més destacats divulgadors de les matemàtiques de tot l’estat. Aquest serà el contingut de la jornada: La màgia de Fernando Blasco (...)

 • JAEM 2013: publicat el programa definitiu detallat

  12 de juny de 2013, per SBM-XEIX

  Podeu consultar al web oficial xvi.jaem.es el programa complet i detallat de totes les activitats que es duran a terme des del 2 al 5 de juliol dins el congrés de les JAEM Palma 2013 (Jornades per a l’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques).

 • XVI JAEM Palma 2013: compte enrere

  3 de juny de 2013, per SBM-XEIX

  Exactament d’aquí a un mes estaran en marxa les JAEM de Palma, un esdeveniment de primer ordre en el món de la didàctica de les matemàtiques l’organització del qual l’SBM-XEIX va decidir acceptar farà ara dos anys i mig.
  En aquests moments, a l’hora de tancar el programa, tenim: 4 Conferències plenàries 9 Ponències temàtiques 28 Tallers 96 Comunicacions 7 Presentacions 6 Materials de zoco 5 Exposicions
  A falta de 12 dies per a la finalització del termini d’inscripció, les inscripcions superen les 500. (...)

 • Fi del primer termini d’inscripció a les JAEM 2013

  13 de maig de 2013, per SBM-XEIX

  El comitè local de les Jornades per l’Ensenyament i l’Aprenentatge de les Matemàtiques 2013 recorda que el proper 15 de maig acaba el primer termini d’inscripció amb quota reduïda al congrés.
  Aquest congrés té el reconeixement oficial de la Conselleria d’Educació, de manera que les hores de formació que això suposarà (entre 20 i 25) quedaran reconegudes automàticament per als docents de les Illes.
  Vos animam, si encara no ho heu fet, a participar en aquestes jornades que són el principal punt de trobada (...)

0 | 5 | 10 | 15