SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > La Federació Espanyola > Junta de Govern de la FESPM

Junta de Govern de la FESPM

diumenge 21 de febrer de 2010, per  SBM-XEIX

Ahir (20/02/2010) tingué lloc a l’IES Juan de la Cierva de Madrid la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques. Com a punts a destacar:

- Entram dins el quart (i darrer any) en què la direcció de la revista SUMA ve portada per la Societat de la Comunitat Valenciana (Onofre Monzó i Tomàs Queralt).

- A partir d’ara i de manera interina (fins que a les JAEM d’Astúries es produeixi el nomenament) ocuparàla secretaria de comunicacions i pàgina web el nostre company Biel Frontera, que va ser proposat per la nostra Societat i que ha estat aprovat per unanimitat. Estam segurs que això constituiràun revulsiu totalment necessari per a la web de la Federació.

- Carme Aymerich presentàla memòria de les JAEM de Girona que esperen poder tancar sense dèficit. Tothom alabàl’organització i bon fer de la FEEMCAT.

- Juan Antonio Trevejo, president de la Societat Asturiana "Pedrayes" comentàla preparació de les JAEM 2011 a Gijón. El comité de programa estàformat per Juani Navas i Tomàs Queralt de la Junta de Govern, Maria del Mar Rigo (de l’SBM-XEIX) i Manuela Moreno (de la Murciana), Sílvia Margelí (de les JAEM de Girona) i Eduardo Zurbano i Juan Antonio Trevejo del comité local asturià.

- Josep Lluís Pol va comunicar la disposició de la Societat Balear per organitzar les JAEM 2013 a la nostra comunitat (tal i com s’havia decidit en junta directiva anterior).

Carme Aymerich, presidenta de la Federació Catalana que organitzàles JAEM 2009, Juan Antonio Trevejo president de la Asturiana que organitzaràles JAEM 2001 i Josep Lluís Pol de l’SBM-XEIX que organitzaràles JAEM 2013.

A més, la comunitat Murciana i el seu president Bienvenido Espinar varen manifestar la seva disposició per organitzar les JAEM 2015.

Respondre a aquest article