SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > La Federació Espanyola

La Federació Espanyola

Darrer afegit : 6 de març de 2021.

Notícies referides a l’activitat de la Federació Espanyola de Societats de Professorat de Matemàtiques (fespm).

Articles d’aquesta secció

 • Convocatòria de Secretaries de la FESPM

  2 de desembre de 2014, per SBM-XEIX

  La Junta de Govern de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques (FESPM), en reunió celebrada a Madrid el 29 de novembre de 2014, acorda convocar la renovació dels següents càrrecs: Secretaria General, tresoreria, Secretaria General Adjunta i direcció de la revista SUMA.
  D’acord amb allò establert a l’article 8 del reglament de règim intern de la FESPM, podrà ser candidat a les secretaries qualsevol soci d’una societat federada com la nostra amb un mínim d’un any d’antigüitat. (...)

 • Entrevista a Onofre Monzó

  25 d’abril de 2014, per SBM-XEIX

  Aquí teniu una entrevista realitzada el mes de novembre passat a Onofre Monzó, president de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valencia SEMCV Al-Khwarizmi, i actual president de la Federació Espanyola FESPM.
  L’entrevista fou publicada al blog Madri+d.
  http://www.madrimasd.org/blogs/matematicas/2013/11/14/137272

 • 12 de maig: dia escolar de les matemàtiques

  2 d’abril de 2014, per SBM-XEIX

  http://dem.fespm.es
  Com cada any, la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques impulsa el Dia escolar de les matemàtiques que, enguany, en la seva XV edició, està dedicat al tema de les Matemàtiques i la Computació. Aquest s’ha subdividit en tres aspectes : La contribució de les matemàtiques en la història de la computació La contribució de la computació al desenvolupament de les matemàtiques Les possibilitats que la computació ha introduït en l’ensenyament de les matemàtiques
  De (...)

 • Conclusions del Seminari de Santiago de Compostela

  4 d’abril de 2013, per SBM-XEIX

  La coordinadora d’activitats de Formació, Juani Navas, de la Federació Espanyola FESPM ens fa arribar les conclusions del seminari realitzat fa mig any a Santiago de Compostela amb el títol de: L’ensenyament i aprenentatge de les matemàtiques a l’educació primària.
  Podeu consultar el pdf adjunt.

 • Convocatòria de secretaries de la FESPM

  27 de desembre de 2012, per SBM-XEIX

  La Comissió Executiva de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques FESPM convoca per cobrir les secretaries de: Relacions internacionals Activitats amb alumnes Activitats i formació dels professors Publicacions
  Pot ser candidat o candidata qualsevol soci/a federat amb una antiguitat mínima d’un any. El termini de presentació de candidatures expirarà el 31 de maig de 2013. Podeu consultar la convocatòria en el pdf (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20 | 25 | 30