SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Assemblees > Assemblea virtual de setembre

Assemblea virtual de setembre

dimecres 23 de setembre de 2009, per  SBM-XEIX

Vos presentam a continuació els projectes que, tant des de la junta directiva com des d’iniciatives personals d’alguns socis, durem a terme aquest curs que ha començat.

Ens agradaria molt que hi hagués algun projecte que vos engresqués i ens ajudéssiu a tirar-lo endavant. Tots estan oberts a tothom.

1- Olimpíada Nacional 2010. El juny de l’any que ve la nostra Societat organitza la fase estatal de la Festa de les Matemàtiques. Tenim preparat un bon programa per a la seixantena d’alumnes de totes les comunitats, així com de la trentena de professors, que ens visitaran. Aquesta és una de les activitats que ens duran més feina i tots els ajuts són benvinguts. (omn2010[a]xeix.org)

2- Cangur 2010. La data de celebració seràel 18 de març. Igualment que amb la Festa, aquesta és una de les activitats que requereix més esforços i totes les col•laboracions són inestimables. Tenim el repte de millorar algunes coses i necessitam idees fresques! (cangur[a]xeix.org)

3- Fira de la Ciència. L’any que ve, la fira de la Ciència que tindràlloc durant el maig, seràpresent només a Mallorca (l’any passat només fou a Menorca). Encara no s’ha constituït el grup de feina. Enviau-nos un correu a (fira[a]xeix.org)

4- Calendari de l’SBM-XEIX. Com cada any, la Societat prepara un calendari amb fotografies pròpies per regalar a tots els socis. El calendari 2010 té com a tema el 10, és a dir, la nostra estimada X. Anima-vos a fer alguna fotografia apaïsada que tengui alguna X i enviau-nos-la. (calendari[a]xeix.org)

5- Calendari SM. Floreal García ens ha demanat la col•laboració per fer la proposta d’un mes del calendari matemàtic de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi per al curs 2010/2011. Evidentment hem triat el mes X de l’any X. Es faràuna reunió per reunir problemes entorn de la X. (xcalendari[a]xeix.org)

6- 1024 articles web. La nostra web estàa punt d’arribar als 1024 articles web publicats en quatre anys (amb una mitjana de més d’un article cada dos dies). Estam pensant en fer una petita celebració i presentar una nova secció. Teniu idees? Feis-nos-les saber. (druiz[a]xeix.org)

7- Setmana de la Ciència. Durant la primera quinzena de novembre, es duràa terme, com cada any, l’SCIT’09. La nostra Societat ofereix enguany una conferència per Secundària i Batxillerat sobre els nombres irracionals i un taller sobre les matemàtiques relacionades amb la genètica i l’astronomia (Matemàtiques a la deriva), al voltant de les dues efemèrides d’enguany. Per sol·licitar alguna activitat podeu enviar un correu a (setmana[a]xeix.org) o consultar (http://www.aecinn.es/Publico/Actividades/buscador/Principal.aspx)

8- Biblioteca XEIX. A partir de l’1 d’octubre, els dijous no festius de cada setmana la biblioteca de la Societat estaràoberta de 17:30 a 19:30 hores. Ens aniria bé gent per fer guàrdies. Si voleu dedicar una estona a fullejar el nostre fons de llibres i revistes, apuntau-vos-hi! (biblioteca[a]xeix.org)

9- Preparació de l’Olimpíada de Batxillerat. Ja estàenllestit el programa, però sempre estàobert a nous alumnes que es vulguin incorporar. (http://www.xeix.org/Preparacio-de-l-Olimpiada)

X- Trobada a la Seu. Aprofitant el Solstici d’hivern i l’efecte de les rosasses de la Seu, com cada any entorn del 21 de desembre farem la trobada matinera al Baluard de Sant Pere. (laseu[a]xeix.org)

De moment això és tot. Animau-vos a participar, a publicar una mirada matemàtica, a fer un article per a la web, a presentar un nou projecte… Vos esperam.

Salutacions ben cordials,

La Junta Directiva

Respondre a aquest article