SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > Matemàtica dia a dia

Matemàtica dia a dia

dilluns 23 de juny de 2008, per  Félix Rodríguez Díaz

Ha passat un mes des que vàrem finalitzar el seminari "Matemàtica dia a dia", al CEP de Palma. És un temps suficient com per valorar com han anat les coses amb una certa perspectiva.

Els assistents al seminari, mestres i professors de matemàtiques, vàrem tenir l’ocasió de veure, analitzar, debatre i aprofundir sobre temes com, per exemple, filosofies en l’ensenyament-aprenentatge de les matemàtiques, l’Educació Matemàtica Realista, els llibres de text, la resolució de problemes, el model de Van Hiele... A més es va fer una proposta d’aula amb la metodologia debatuda al seminari i es va realitzar amb els alumnes als centres. Després vàrem comentar com havia anat aquesta posada en pràctica a l’aula i crec que va ser una experiència interessant i molt útil.

En línies generals la valoració dels assistents ha estat molt positiva i d’aquesta s’han tret propostes de millora per propers seminaris. Aprofitam per informar que el seminari es tornarà a convocar el curs vinent, al primer trimestre, i també es convocarà un seminari d’aprofundiment a mitjans del segon trimestre, on podrem continuar fent feina en aquesta línia i on podran assistir tant els que han fet el seminari aquest curs com els que el facin a principis del curs vinent. Vos mantindrem informats de les diferents convocatòries.

Recordau que ara es poden fer comentaris a les notícies, així que si algun dels assistents al seminari vol deixar les seves impressions seran ben rebudes.

Respondre a aquest article