SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > ICM2006 > Clausura de l’ICM2006

Clausura de l’ICM2006

dijous 31 d’agost de 2006, per  Josep L. Pol i Llompart

Ahir (30-08-2006) es va clausurar el Congrés Internacional de Matemàtics 2006 que ha tingut lloc a Madrid des del 22 d’agost. Onze dies de ponències, presentacions, taules rodones i actes paral•lels com un bon manyoc d’exposicions que han centrat l’atenció de bona part de la comunitat científica.

Diversos mitjans de comunicació han anat fent el seguiment i l’opinió majoritària considera que la trobada ha estat un èxit. El president sortint de la IMU (Unió Matemàtica Internacional) John Ball considera que reunions com aquesta són importants per animar els joves a estudiar matemàtiques i per fer veure que les matemàtiques són importants.

Així mateix, el japonès Keizo Ushio conclogué la seva escultura en granit que ha vengut realitzant simultàniament a les portes del Congrés. Dimarts 29 horabaixa, acabà de trencar la separació natural que quedava entre els dos anells generats.

Clausura de l’ICM2006

D’aquí a quatre anys, el congrés serà celebrat a la Índia, el primer ministre de la qual ja ha garantit per carta el finançament econòmic de la reunió.

Respondre a aquest article