SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > ICM2006

ICM2006

Darrer afegit : 8 de setembre de 2006.

Un contacte diari amb les notícies i col·laboracions que ens arribin d’un dels esdeveniments més importants en el món de la recerca matemàtica. Podeu consultar també la web oficial. http://www.icm2006.org/

Articles d’aquesta secció

 • Manuel de León a l’executiva de l’IMU

  21 d’agost de 2006, per SBM-XEIX

  Tal i com ressenya el diari El País d’avui (21-08-06), el president del Congrés de l’ICM2006, Manuel de León, ha entrat a formar part de l’executiva de la Unió Matemàtica Internacional (IMU), segons l’acord de la XV Assemblea General d’aquesta organització, celebrada a Santiago de Compostela. En les seves paraules així es reconeix la gran millora que ha tingut la matemàtica espanyola en aquests darrers anys, tant en recerca com en la vertebració social. Recalca també que existeixen diverses societats (...)

 • Perelman a l’ICM2006?

  20 d’agost de 2006, per SBM-XEIX

  El diari de Balears es fa ressò avui (20 d’agost), a través d’una notí­cia facilitada per l’agència efe, de la incògnita de si el professor de l’Institut de Matemàtiques Steklov de San Petersburg, Grigori Perelman, acudirà a la XXV edició del Congrés Internacional de Matemàtiques que comença d’aquí­ a tres dies a Madrid. Perelman és conegut per la seva suposada demostració de la conjectura de Poincaré. A més, podria ser que el matemàtic rus fos un dels quatre guardonats amb la medalla Fields. Teniu la notí­cia (...)

 • ICM 2006

  22 de gener de 2006, per Antònia Martorell

  Congrés Internacional dels Matemàtics, Madrid 2006
  Del 22 al 30 d’agost de 2006 es celebrarà, al Palau Municipal de Congressos de Madrid, el Congrés Internacional dels Matemàtics (ICM 2006).
  Aquesta activitat, que es celebra cada quatre anys des de 1897 i és la primera vegada que es fa a Espanya, és el més gran esdeveniment científic i social de la comunitat matemàtica internacional. Al congrés es revisa l’estat de la investigació matemàtica més rellevant i es plantegen les tendències futures. També (...)

0 | 5 | 10