SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Notícies > 4 dies de JAEM

4 dies de JAEM

dissabte 11 de juliol de 2009, per  SBM-XEIX

JPEG - 106.9 kB

El passat 1 de juliol s’inauguraren les XIV Jornades d’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques, que en aquesta ocasió es celebraren a Girona. Carme Aymerich (segona per l’esquerra) presidenta de la FEEMCAT, Serapio García (tercer per la dreta) president de la FESPM, la batlessa de Girona (tercera per l’esquerra) i Maria Antònia Canals (primera per l’esquerra) entre d’altres, feren els honors.

JPEG - 129.8 kB

La primera conferència plenària corregué a càrrec d’Anton Aubanell, qui versà sobre el patrons de longitud i de temps. Una hora magnífica de bon fer i d’entusiasme per la mesura.

JPEG - 103.7 kB

El vespre, tingué lloc el primer acte social amb una passejada guiada per la ciutat vella a la vora de l’Onyar, amb una comparsa de gralles i caparrots, sopar i, finalment, una demostració castellera.

JPEG - 232 kB

El segon dia, ple a vessar de ponències i comunicacions, ens posàrem la camiseta de la societat que ens va dissenyar Jaume Perelló. Sorprengué agradablement i tothom ens identificava "mira, els de la Xeix!".

JPEG - 211.8 kB

Una de les visites imprescindibles fou la del Museu de Matemàtiques de Catalunya, el mmaca. Josep Rey (al centre) és la vertadera ànima del museu i conversa amb Fernando Corbalan i Montserrat Torra.

JPEG - 152.4 kB

L’horabaixa de passeig tingué Lloret de Mar per escenari. Primer una passejada en barca per la costa brava ens permeté gaudir d’un horabaixa de bona mar.

JPEG - 159.9 kB

Després, al restaurant, na Marta Berini feu de mestre de cerimònies amb el grup d’havaneres i convidà a tots els mallorquins i valencians a cantar la famosa "El meu avi" que sortí rodona.

JPEG - 88 kB

Na Maria Triay i na Catalina Amengual feren cap a la comunicació presentada sobre els nous itineraris en família.

JPEG - 170.9 kB

Un dels moments més emotius fou el de la cerimònia de clausura. Tot l’equipasso humà sortí a l’escenari i rebé unes prolongades mamballetes.

JPEG - 134.9 kB

I una foto de l’altre equip, el dels mallorquins i mallorquines, que també feu un bon paper amb fins a 5 intervencions. Fins les pròximes a Astúries.

Respondre a aquest article