SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Enllaços > Iniciatives educatives

Iniciatives educatives

Darrer afegit : 19 de març de 2020.

Articles d’aquesta secció

 • Àrea: blog d’Infantil i Primària

  25 de març de 2014, per SBM-XEIX

  http://areamataro.blogspot.com.es/
  Àrea és un grup de treball sorgit a partir d’un grup de mestres membres del grup Perímetre de Girona. Des del començament varen decidir que compartir les seves experiències a l’aula seria el primer objectiu i que la resta vindria sol, i amb el suport del CRP del Baix Maresme ja porten tres cursos trobant-se i compartint la seva feina entorn de les mates a les aules d’Infantil i Primària. El seu somni: ser un grup impulsor de la innovació i la recerca en l’àmbit de (...)

 • Matemàtiques i competències bàsiques a l’ESO

  11 d’abril de 2010, per SBM-XEIX

  Els nostres companys Maria del Mar Rigo i Félix Rodríguez han elaborat el document Matemàtiques i competències bàsiques a l’ESO que està disponible a la pàgina web de Competències Bàsiques de la Conselleria d’Educació i Cultura.
  En aquest document podreu trobar tota una sèrie d’orientacions i exemples per a la pràctica així com un conjunt d’indicacions sobre l’avaluació i la metodologia en el marc de les competències bàsiques.
  Us recomanam molt la seva (...)

 • Demotec: en marxa!

  22 de febrer de 2010, per SBM-XEIX

  L’Escola Superior Politècnica de la UIB ha iniciat una activitat anomenada Demotec per incentivar els estudis d’Enginyeries i Matemàtiques. Aquest laboratori està adreçat a alumnes de darrers cursos de l’ESO i a Batxillerat i consisteix en diferents pràctiques que volen mostrar de manera lúdica algunes aplicacions actuals de les titulacions. En particular, actualment hi ha una pràctica de Matemàtiques amb el títol "El caos de la dinàmica de poblacions."
  Aquesta setmana comencen les diferents (...)

 • Des d’Itàlia: XlaTangente

  13 de juliol de 2009, per SBM-XEIX

  Na Maria Dedò és professora del Departament de Matemàtiques de la
  Università degli Studi di Milano i Directora del Centro Matematita. Per ella hem conegut alguns dels projectes que ha tirat endavant com la exposició Matemilano o la revista XlaTangente, una publicació adreçada a alumnes de 15 a 20 anys, però que també captiva el professorat corresponent. Podeu trobar la versió digital de la revista a l’adreça:
  http://www.xlatangente.it/xlatangente/index.do
  Un enllaç imprescindible on hi trobareu gran (...)

 • Simposi Educació Matemàtica 2004 Online

  17 de desembre de 2007, per Félix Rodríguez Díaz

  Al setembre de 2004 es va celebrar el XVI Simposi Iberoamericà d’Ensenyament de Matemàtiques a la Universitat Jaume I (UJI), a Castelló, amb el títol de "Les matemàtiques per al segle XXI".
  La Generalitat Valenciana va enregistrar en vídeo les ponències i les podem veure online al seu portal canalgv.com
  Una excel·lent iniciativa que ens permet el luxe de gaudir des de qualsevol lloc i temps d’aquestes conferències.
  Per accedir podeu seguir les següents passes:
  1. www.canalgv.com
  2. A l’esquerra (...)

0 | 5 | 10 | 15