SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Agenda de l’SBM-XEIX > Conferències el gener al CreaMAT

Conferències el gener al CreaMAT

divendres 26 de desembre de 2008, per  SBM-XEIX

L’equip del Creamat ens informa que el proper mes de gener organitzen tres conferències: dues el 20 i una el dia 28 de gener.

Les del 20 de gener es faran a la sala d’actes del Departament d’Educació i són organitzades conjuntament amb el Programa de formació per a l’ensenyament de les matemàtiques:

* Alumnat nouvingut a l’ESO: acollida matemàtica, a càrrec de Sergio Gracia, professor de l’IES Mollet del Vallès. (durada 30 minuts). Aquesta conferència s’emmarca dins del projecte de difusió dels treballs realitzats amb llicències d’estudis.
* Claus per comunicar ciència a càrrec de Jaume Vilalta , director del programa de TVC Què qui com. Serà retransmesa per videoconferència.

La del 28 de gener es realitzarà a la sala d’actes de l’edifici de Rosa Sensat:

* Quants peixos hi ha en un llac? Quants taxis en una ciutat? Idees per activitats i projectes fent servir l’estadística a càrrec de Pere Grima, professor de la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC.

Adjunts trobareu documents informatius on hi ha més detalls sobre aquestes activitats. A la web del creamat també hi ha informació.

Documents adjunts

Respondre a aquest article