SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions > El passeig d’Euler per Catalunya

El passeig d’Euler per Catalunya

diumenge 28 d’octubre de 2007, per  Daniel Ruiz, Jaume Monreal

Aquest cap de setmana (27 i 28 d’octubre), en Jaume Monreal i en Dani Ruiz hem anat a dur a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona el material de l’estand "El passeig d’Euler", que va presentar la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX a la Fira de la Ciència 2007. Aquest material formarà part de l’estand que el Departament d’enginyeria informàtica i matemàtiques exposarà a la Fira de la Ciència de Tarragona, i que tindrà la col·laboració de l’Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals (APMCM).

La meteorologia va fer tornar el nostre vaixell d’anada a terra, endarrerint al diumenge la reunió que teníem prevista per al dissabte. La reunió, a la que vengueren Lluïsa Girondo (professora de la URV i vocal de la APMCM), Josep Rey (president de la APMCM) i Mayra Macías (vocal de la APMCM), va transcórrer en un clima molt cordial, en el qual vàrem fer entrega de tot el que formava part de l’estand. Al mateix acte, ens obsequiaren amb alguns exemplars de la revista SUMA, que no té la nostra societat, i altre material que engrandirà el nostre patrimoni.

La Fira de la Ciència de Tarragona es durà a terme els dies 14, 15 i 16 de novembre , i els visitants podran experimentar amb material elaborat des de la nostra societat. Segons ens han comentat, ens mantindran informats de la dinàmica de l’estand, informació que us farem arribar en aquesta mateixa pàgina.

Per una altra part, la bona acollida de les diferents activitats que presentàrem ha despertat l’interès dels assistents, que es plantegen fer-lo arribar a altres punts de Catalunya.

Volem agrair des d’aquí el tracte rebut per part dels amfitrions, que deixa una il·lusionant porta oberta per a futures col·laboracions.

Respondre a aquest article