SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions

Relacions amb altres institucions

Darrer afegit : 2 d’octubre de 2019.

Relacions amb altres institucions: convenis de col·laboració, reunions per fer activitats conjuntes,...

Articles d’aquesta secció

 • Quarta jornada d’ensenyament de les matemàtiques

  31 d’agost de 2007, per SBM-XEIX

  Ja està obert el termini d’inscripció per la la quarta jornada d’ensenyament de les matemàtiques. Aquesta jornada està organitzada juntament amb la feemcat (Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya) i la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques).
  Per inscriure-us-hi, podeu enviar un missatge a scm@iec.cat o bé trucar al telèfon 933 248 583 (Núria Fuster) abans del 22 de setembre. Teniu totes les indicacions oportunes en el programa adjunt. Per a qualsevol altre dubte de (...)

 • Les XIII JAEM a Granada

  20 de juliol de 2007, per Josep L. Pol i Llompart

  Els passats dies 4 al 7 de juliol, tingueren lloc a Granada les XIII Jornades per a l’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques (XIII JAEM). Foren unes jornades ben atapeïdes de conferències, ponències, comunicacions i tallers. El ventall de temes pràcticament cobrí tot l’espectre curricular. (http://thales.cica.es/jaem)
  Cal destacar, tot i la presència constant de gent de les illes a les edicions anteriors, que enguany, un grup ben nodrit de 15 socis i sòcies (el 10%!) de l’SBM-XEIX hi foren (...)

 • Trobada d’ensenyament SCM - FEEMCAT - SBM·XEIX

  12 de juliol de 2007, per SBM-XEIX

  Fa gairebé un any, l’antic president de la Societat Catalana de Matemàtiques, Carles Casacuberta, ens va proposar de participar en una jornada d’ensenyament que habitualment organitzen la SCM amb la federació d’Entitats Catalanes FEEMCAT. La junta directiva de l’SBM-XEIX va trobar que aquesta podria ser una ocasió per estrényer lligams i decidírem participar-hi en la mesura de les nostres possibilitats.
  El comité organitzador està format per Victòria Oliu i Montserrat Torra per part de la FEEMCAT, (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20 | 25