SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions

Relacions amb altres institucions

Darrer afegit : 2 d’octubre de 2019.

Relacions amb altres institucions: convenis de col·laboració, reunions per fer activitats conjuntes,...

Articles d’aquesta secció

 • La col·leció de SUMA al fons bibliogràfic

  16 de juliol de 2008, per SBM-XEIX

  Després de les gestions realitzades amb la fespm (Federació Espanyola de Societats de Professorat de Matemàtiques) i gràcies a l’amabilitat de Florencio Villarroya de Saragossa, hem rebut a la seu dos exemplars de molts dels nombres atrassats de la revista SUMA que edita la federació i que reben tots els socis i sòcies. Aquests estaran disponibles -tan bon punt comenci al curs- a l’espai de biblioteca que s’habilitarà al Centre d’Aprenentatge Científicomatemàtic.
  Així mateix, enguany s’han adquirit (...)

 • Esmenes als esborranys de Currículum de Matemàtiques

  11 de desembre de 2007, per SBM-XEIX

  El passat dimarts 4 de desembre la SBM-XEIX va fer entrega a la Conselleria de les esmenes i comentaris als esborranys del Currículum de Matemàtiques d’Educació Primària i del Currículum de Matemàtiques d’Educació Secundària. El document final ha estat elaborat a partir dels comentaris (al currículum de primària i de secundària) que va fer en Félix Rodríguez Díaz al seu blog, després d’una primera anàlisi dels esborranys. A la reunió de la Junta Directiva del passat 30 de novembre es va debatre aquest tema i (...)

 • Localitzat Euler a Tarragona

  21 de novembre de 2007, per SBM-XEIX

  Des de Tarragona ens envien aquestes imatges i impressions sobre l’exposició d’Euler que la nostra Societat va generar a la fira de la Ciència d’enguany. Una exposició que seguirà captivant gent entorn del geni del matemàtic suís. Una bona manera de tancar l’any que celebra el tricentenari del seu naixement.
  La gent que ha fet possible aquesta col·laboració, els seus organitzadors, són Luisa Girondo, professora de la Universitat Rovira i Virgili i membre de la junta de l’APMCM, Carme Olivé, Cap de (...)

 • El passeig d’Euler per Catalunya

  28 d’octubre de 2007, per Daniel Ruiz, Jaume Monreal

  Aquest cap de setmana (27 i 28 d’octubre), en Jaume Monreal i en Dani Ruiz hem anat a dur a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona el material de l’estand "El passeig d’Euler", que va presentar la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX a la Fira de la Ciència 2007. Aquest material formarà part de l’estand que el Departament d’enginyeria informàtica i matemàtiques exposarà a la Fira de la Ciència de Tarragona, i que tindrà la col·laboració de l’Associació de Professors de Matemàtiques de (...)

 • Resum de la 4a Jornada de Matemàtiques a Barcelona

  30 de setembre de 2007, per SBM-XEIX

  Ahir (29 de setembre de 2007) tingué lloc a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans la 4a Jornada d’ensenyament de les matemàtiques de Catalunya que, com ja sabeu, organitzaven conjuntament la SCM, la FEEMCAT i l’SBM-XEIX. El tema era el currículum i l’assistència quasi arribà a les 200 persones. Des de Mallorca, hi participàrem 17 persones.
  El matí tingueren lloc dues taules rodones en la segona de les quals hi havia de participar Jaume Casasnoves, que no hi pogué assistir aqueixat d’una malaltia (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20 | 25