SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions

Relacions amb altres institucions

Darrer afegit : 2 d’octubre de 2019.

Relacions amb altres institucions: convenis de col·laboració, reunions per fer activitats conjuntes,...

Articles d’aquesta secció

 • Premi Maria Antònia Canals

  12 de febrer de 2012, per SBM-XEIX

  La Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT), la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX i la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "al-Kwhārizmī" convoquen el Premi "Maria Antònia Canals" 2012, per a projectes pràctics d’innovació educativa dirigits a l’ensenyament de la matemàtica, adreçats als següents nivells educatius: educació infantil (0–6), educació primària (6-12), educació secundària (12-18) i universitària.
  Pot optar al premi qualsevol (...)

 • Penjats els materials de la Jornada de Barcelona

  5 d’octubre de 2011, per SBM-XEIX

  Com ja sabeu, el passat 17 de setembre tingué lloc a Barcelona la Vuitena Jornada d’Ensenyament de Matemàtiques en la que, des de fa uns anys, hi participa l’SBM-XEIX.
  A continuació podeu veure algunes fotografies i, a més, podeu consultar els materials que varen aportar els ponents i participants de la taula rodona.
  Si voleu recordar el programa i els participants, podeu consultar l’article que férem a la (...)

 • Jornada conjunta SCM, FEEMCAT, SEMCV, SBM-XEIX

  8 de setembre de 2011, per SBM-XEIX

  Ja fa uns anys que la FEEMCAT (Federació d’Entitats d’Ensenyament de Matemàtiques de Catalunya) i la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques) ens convidaren a participar en l’organització d’una jornada d’Educació Matemàtica que s’ha vengut realitzant any rere any a la seu de l’IEC (Institut d’Estudis Catalans). Enguany, a més, s’hi han afegit els companys de la SEMCV Al-Khwarizmi (Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana).
  La jornada tindrà lloc el proper dissabte dia 17 de setembre a (...)

 • Vuitena Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques

  29 de juliol de 2011, per SBM-XEIX

  La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Federació d’Entitats per l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT), la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX) i la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana (SEMCV) estem preparant una nova jornada conjunta dedicada a l’ensenyament de les matemàtiques.
  La data prevista és el dissabte, 17 de setembre de 2011, a l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona. El títol i la descripció de la jornada són:
  L’avaluació a l’aula des (...)

 • Trobada de Societats a Benicàssim

  22 de març de 2011, per SBM-XEIX

  El passat cap de setmana (12 i 13 de març de 2011) tingué lloc a Benicàssim la II Trobada de Societats de parla catalana. Els companys de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana al-Kwarizmi ens havien preparat un programa ben atractiu on molts d’aspectes (paisatgístics, històrics, matemàtics, gastronòmics...) hi tengueren cabuda.
  La grisor del primer dia afavorir un horabaixa de feina ben atapeït i aprofitat a l’alberg del poble. Set temes focalitzaren el diàleg (podeu consultar (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20 | 25