SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2020

Illes Balears
21a edició: 19 de març de 2020

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 12a edició: 2011 > Acte de lliurament dels Premis Cangur 2011

Acte de lliurament dels Premis Cangur 2011

divendres 6 de maig de 2011, per  Josep L. Pol i Llompart

Avui (6 de maig de 2011) ha tengut lloc a la sala d’actes de l’edifici rectoral la cerimònia d’entrega dels premis Cangur 2011.

JPEG - 206 kB

L’acte ha comptat amb un públic ben nombrós en representació de més de 35 centres de secundària de les Illes Balears.

JPEG - 156.8 kB

Han presidit l’acte la Magnífica Rectora de la UIB Sra. Montserrat Casas, la Directora General d’Universitat Sra. Francesca Garcias, el Cap del Departament de Matemàtiques i Informàtica Sr. Arnau Mir, el President de la Societat Balear de Matemàtiques Sr. Josep Lluís Pol, la representant de la Societat Catalana de Matemàtiques Sra. Marta Berini, i el representant d’activitats amb alumnat de SA NOSTRA Caixa de Balears, Sr. Francesc Salvà.

JPEG - 176.9 kB

El president de l’SBM-XEIX, parlant de resoldre problemes com és el cas de les proves Cangur, ha fet menció del 400 aniversari del plantejament de la Conjectura de Kepler.

JPEG - 187.4 kB

Una vegada conclosos els primers parlaments, ha tingut lloc el lliurament de premis a tots els alumnes premiats dels quatre nivells, així com dels centres que participaren i guanyaren també en la gimkana de Palma.

JPEG - 216 kB

I enguany, després que l’SBM-XEIX compleixi quatre anys al cap davant de l’organització de les proves a les Illes Balears, s’ha instaurat un nou guardó: la menció d’honor i medalla per aquells alumnes que hagin estat premiats en un mínim de tres de les quatre convocatòries a les que tenen dret a participar. Els primers guardonats han estat: Rafael Eusebio López Martínez, Leonard Witte i Mª Francesca Font Picó.

JPEG - 203 kB

Per acabar, i abans del refrigeri tradicional als jardins rectorals, la foto de família. Enhorabona a tothom i fins l’any que ve!

Podeu trobar més imatges a la web de la UIB.

Respondre a aquest article