SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2020

Illes Balears
21a edició: 19 de març de 2020

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 8a edició: 2007 > Lliurament dels diplomes als guanyadors i participants en les proves Cangur (...)

Lliurament dels diplomes als guanyadors i participants en les proves Cangur 2007

divendres 11 de maig de 2007, per  SBM-XEIX

Dilluns, 14 de maig de 2007; a les 18.30 h a Son Lledó,
campus universitari, cra. de Valldemossa km 7.5, Palma, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis de la vuitena edició de les proves Cangur 2007, organitzades pel Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB amb el suport de la CAM, Caja de Ahorros del Mediterráneo, la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació del Professorat del Govern de les Illes Balears, la Societat Catalana de Matemàtiques, la Societat Balear de Matemàtiques (XEIX), l’editorial Vicens Vives, El Corte Inglés, les editorials Anaya, Cruïlla, Distribuïdora Rotger i La Galera i el Grup Serra.

Podeu consultar els guanyadors i els premis a: http://mnm.uib.es/cangur/.

Aquestes proves, que es varen dur a terme el passat 22 de març, es convoquen al’àmbit europeu i s’adrecen a estudiants de 3r i 4t de secundària obligatòria, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà i superior. Tenen l’objectiu d’incrementar l’interès per les matemàtiques entre l’alumnat de secundària obligatòria i batxillerat mitjançant la participació en concursos de resolució de problemes.

Enguany s’hi varen inscriure 2.847 alumnes de 72 centres de les Illes Balears. Tant les proves com els premis estan distribuïts en quatre nivells segons el curs en el qual està matriculat l’alumne:

Nivell 1: alumnes de tercer d’ESO.

Nivell 2: alumnes de quart d’ESO.

Nivell 3: alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

Nivell 4: alumnes de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior.

Hi seran presents el senyor Francesc Fiol, conseller d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears; la senyora Joana Rosselló, directora general d’Ordenació, Innovació i Formació del Professorat; el doctor Arnau Mir, director del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

[Text extret de la web de la UIB]

Respondre a aquest article