SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2020

Illes Balears
21a edició: 19 de març de 2020

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 9a edició: 2008 > Edició 2008 > Entrega dels premis Cangur a Eivissa

Entrega dels premis Cangur a Eivissa

dissabte 10 de maig de 2008, per  SBM-XEIX

Ahir (9-5-2008) tingué lloc al recinte Firal d’Eivissa l’entrega dels premis Cangur 2008 dels guanyadors de les Pitiüses.

Hi foren presents la directora insular d’Educació i Cultutra del Consell d’Eivissa la Sra. Maria Ribes , la delegada de la Conselleria d’Educació del Govern Balear a Eivissa i Formentera la Sra. Margalida Marí, en nom de l’organització firal i des de la Direcció General d’R+D+I la Sra. Bàrbara Terrassa i el president de la nostra Societat el Sr. Josep Lluís Pol.

Els guanyadors foren:

Luis Ángel Laserna Juan, de l’IES Sa Blanca Dona d’Eivissa, qui obtingué el 10è lloc en la classificació del nivell 1 (3r d’ESO) i

Joan Marí Yern, també de l’IES Sa Blanca Dona qui obtingué el 2n lloc en la classificació del nivell 4 (2n de Batxillerat).

L’enhorabona als guanyadors!

En l’acte, també volguérem tenir un moment per al record del professor de matemàtiques el Sr. Santiago de la Osa qui morí la nit del passat dimecres dia 7 i que era membre del claustre de l’IES Sa Blanca Dona.

Respondre a aquest article