SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2020

Illes Balears
21a edició: 19 de març de 2020

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 14a edició: 2013 > Celebrada la cerimònia de premis Cangur 2013 a Mallorca

Celebrada la cerimònia de premis Cangur 2013 a Mallorca

dimarts 7 de maig de 2013, per  cangur

El passat divendres (03.05.2013) tingué lloc a la sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB la cerimònia de lliurament de premis de les Proves Cangur, corresponents als alumnes de Mallorca.

A l’acte assistiren: la directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà; el president de la Societat Balear de Matemàtiques, SBM-XEIX, Josep Lluís Pol; la presidenta de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques, Marta Berini; el cap del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB, Ricardo Alberich; i la vicerectora d’Estudiants de la UIB, Maria Juan.

Es lliuraren els premis als alumnes guanyadors de cada un dels nivells i als centres que tingueren una participació destacada a les gimcanes celebrades a les tres seus de Mallorca.

JPEG - 52.7 kB

La Societat Catalana de Matemàtiques atorgà el pin de plata de les Proves Cangur a l’alumne Enric Martorell Pons, per la seva participació destacada els quatre anys.

JPEG - 34.5 kB

Podeu veure la galeria fotogràfica que ha publicat la UIB, així com un resum de premsa dels mitjans de comunicació.