SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2020

Illes Balears
21a edició: 19 de març de 2020

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 10a edició: 2009 > Informació general > Superat amb èxit el Cangur 2009

Superat amb èxit el Cangur 2009

dijous 26 de març de 2009, per  cangur

Ahir(25/03/2009) tingueren lloc a totes les illes les proves Cangur 2009 que registraren el màxim de participació en les seves 10 edicions.

Gairebé quatre milenars i mig de participants ompliren les quatre seus de Menorca i Mallorca, i els centres d’Eivissa i Formentera per fer matemàtiques i gaudir de les activitats que l’organització havia planificat per aquesta data assenyalada.

JPEG - 235.4 kB

A Inca, després d’haver fet les Proves i haver gaudit del berenar, els sis-cent cinquanta assistents escoltaren el professor Fernando Corbalán parlar de les matemàtiques a la vida quotidiana.

JPEG - 91.2 kB

A Palma els prop de 2300 participants sentiren els comentaris tècnics sobre ciclisme per part de David Monserrat, director tècnic de ciclisme del Centre de Tecnificació Espotiva de les Illes Balears

JPEG - 76.1 kB

A la ciutat de Maó, una vegada acabada la Prova, hi hagué un espectacle de matemàgia a càrrec del President de la Societat Balear de Matemàtiques, Josep Lluís Pol.

JPEG - 79.6 kB

A Manacor, l’activitat amb els sis-cents cinquanta alumnes fou un recorregut per la història del temps, conduit pel periodista científic Miquel Piris.

En definitiva, un dia on la vertadera protagonista va ser la matemàtica.

Respondre a aquest article