SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2021

Illes Balears
22a edició: 18 de març de 2021

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 10a edició: 2009 > Informació general > Superat amb èxit el Cangur 2009

Superat amb èxit el Cangur 2009

dijous 26 de març de 2009, per  cangur

Ahir(25/03/2009) tingueren lloc a totes les illes les proves Cangur 2009 que registraren el màxim de participació en les seves 10 edicions.

Gairebé quatre milenars i mig de participants ompliren les quatre seus de Menorca i Mallorca, i els centres d’Eivissa i Formentera per fer matemàtiques i gaudir de les activitats que l’organització havia planificat per aquesta data assenyalada.

A Inca, després d’haver fet les Proves i haver gaudit del berenar, els sis-cent cinquanta assistents escoltaren el professor Fernando Corbalán parlar de les matemàtiques a la vida quotidiana.

A Palma els prop de 2300 participants sentiren els comentaris tècnics sobre ciclisme per part de David Monserrat, director tècnic de ciclisme del Centre de Tecnificació Espotiva de les Illes Balears


A la ciutat de Maó, una vegada acabada la Prova, hi hagué un espectacle de matemàgia a càrrec del President de la Societat Balear de Matemàtiques, Josep Lluís Pol.


A Manacor, l’activitat amb els sis-cents cinquanta alumnes fou un recorregut per la història del temps, conduit pel periodista científic Miquel Piris.

En definitiva, un dia on la vertadera protagonista va ser la matemàtica.

Respondre a aquest article