SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Han començat les sessions olímpiques!

Han començat les sessions olímpiques!

dissabte 8 d’octubre de 2011, per  SBM-XEIX

Avui (8/10/2011) han començat les sessions de preparació per a l’Olimpíada de Batxillerat 2012. De bon matí, una vintena llarga d’alumnes (vinguts de totes parts de Mallorca) de 1r i 2n de Batxillerat han acudit a les aules del CentMat on el professor Miquel Cirer els ha fet la primera sessió. En aquest primer trimestre, seran 10 les sessions que impartiran de manera desinteressada -econòmicament parlant- tant professors de Secundària com de la Universitat.

JPEG - 194.1 kB
JPEG - 162.8 kB
JPEG - 163.7 kB

Els coordinadors, Gemma M. Rado i Jaume Monreal, han estat al cap davant aquests darrers anys i valoren molt positivament l’augment gradual de participació que, en l’edició d’enguany, supera la trentena d’apuntats. Tot i que la prova de l’Olimpíada s’adreça a alumnes de 2n de Batxillerat, ja fa uns anys que alguns alumnes de 1r hi assisteixen.

JPEG - 226.4 kB

Na Milagros Marmor, alumna de 2n de Batxillerat de l’IES Juníper Serra, ens conta que el seu professor de matemàtiques la va animar a assistir-hi, ja que li agraden i li van prou bé. Per la seva part, Alberto García, alumne de 2n de Batxillerat de Sant Josep Obrer és un "repetidor": és a dir, l’any passat que feia 1r ja hi assistia. Troba que aquestes sessions són molt divertides i enriquidores. Tot un bon planter per a les matemàtiques.

Respondre a aquest article