SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Matemàtiques en Família > Matemàtiques en família: Històries per la ciutat vella

Matemàtiques en família: Històries per la ciutat vella

dissabte 28 d’octubre de 2006, per  SBM-XEIX

Matemàtiques en família: Històries per la ciutat vella

El proper diumenge 19 de novembre, al matí, la societat proposa una passejada en família per resseguir interessants històries matemàtiques de la ciutat vella de Palma. L’activitat està pensada perquè en puguin gaudir des dels més petits (a partir de 6 o 7 anys) fins als més grans.

Recorregut: ens trobarem a la plaça de Cort a les 11:00 hores. D’allà anirem fins a l’esglèsia de Sant Francesc, al col·legi de Monti-sion, als banys àrabs i fins al mirador de la Seu, per acabar al passeig des Born.

Matemàtiques en família: Històries per la ciutat vella

Les històries que vos contarem tenen noms propis com els de Ramon Llull, Jafudà Cresques, Vicenç Mut, Arquimedes o Gaudí entre d’altres. També jugarem al banc del sinofós, desxifrarem missatges secrets al sepulcre de Ramon Llull, defensarem les murades amb els enginys arquimedians, o dissenyarem rajoles per al nou trespol del Born.

Cada família s’emportarà al final de l’activitat un quadernet amb el recull de les activitats que haurem realitzat i una baldufa jueva amb la que haurem jugat.

Durada: unes dues horetes.

L’activitat s’emmarca dins el programa de l’Ajuntament de Palma "Créixer junts" que està dissenyat per abastar tots els àmbits de la cultura des d’una perspectiva d’activitat familiar.

Inscripció: En el moment d’escriure aquest article, ens han comunicat des de l’Ajuntament que s’han cobert amb escreix totes les previsions de plaça. Per això, hem quedat que l’activitat serà repetida dins el mateix programa el proper trimestre. Vos mantidrem informats/des.

Respondre a aquest article