SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Matemàtiques en Família

Matemàtiques en Família

Darrer afegit : 26 d’octubre de 2018.

Articles d’aquesta secció

 • Palma: matemàtiques en família

  13 de setembre de 2007, per SBM-XEIX

  L’Ajuntament de Palma ha tret l’oferta d’activitats en família per a aquesta tardor. Teniu tot un ventall d’activitats per a totes les edats, especialment pensades per realitzar en companyia de tota la família.
  La nostra societat hi participa amb les dues activitats de l’any passat:
  Històries matemàtiques per la Ciutat Vella
  El llenguatge de la natura
  i, com a novetat:
  Jocs de matemàtiques per als més petits
  Per al trimestre que ve, tenim en preparació un itinerari matemàtic pel Castell de (...)

 • Més matemàtiques per a famílies

  17 de maig de 2007, per SBM-XEIX

  Diumenge passat (13.05.2007) tingué lloc la darrera sortida de Matemàtiques en família per la costa des Carnatge. Aquest és l’indret escollit per l’SBM-XEIX per parlar del llenguatge de la Natura, en clara referència a la famosa sentència de Galileu (el llibre de la natura està escrit en el llenguatge de les matemàtiques).
  Efectivament, en col·laboració amb el departament de Dinàmica Educativa de l’ajuntament de Palma, la nostra Societat ha realitzat durant el curs 2006-2007 dues propostes d’itineraris (...)

 • Pròximes sortides de “Matemàtiques en família”

  27 de novembre de 2006, per Josep L. Pol i Llompart

  Ja tenim data posada per a les properes activitats de “Matemàtiques en família”. Recordau que si voleu apuntar-vos, heu de contactar amb l’ajuntament de Palma o telefonar a Dinàmica Educativa i demanar per Antònia Barres (971-44-94-47). Les propostes són:
  18 de febrer de 2007: Històries matemàtiques per la ciutat vella
  25 de març de 2007: Matemàtiques i natura

 • Històries matemàtiques per la ciutat vella

  20 de novembre de 2006, per SBM-XEIX

  Diumenge passat tingué lloc la primera edició de l’activitat "Matemàtiques en família: Històries matemàtiques per la ciutat vella" que patrocina des de Dinàmica Educativa l’Ajuntament de Palma en el marc del programa "Créixer junts".
  La passejada fou tot un èxit de participació amb 51 assistents, cosa que obligà a fer el recorregut en dos grups i sentits inversos. El fet és que ja hi ha llista d’espera per a les pròximes edicions.
  L’avaluació que en fan les persones que guiaren l’activitat (Rosalia (...)

 • Matemàtiques en família: Històries per la ciutat vella

  28 d’octubre de 2006, per SBM-XEIX

  El proper diumenge 19 de novembre, al matí, la societat proposa una passejada en família per resseguir interessants històries matemàtiques de la ciutat vella de Palma. L’activitat està pensada perquè en puguin gaudir des dels més petits (a partir de 6 o 7 anys) fins als més grans.
  Recorregut: ens trobarem a la plaça de Cort a les 11:00 hores. D’allà anirem fins a l’esglèsia de Sant Francesc, al col·legi de Monti-sion, als banys àrabs i fins al mirador de la Seu, per acabar al passeig des Born.
  Les (...)

0 | 5 | 10