SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > Resum XXII Olimpíada Matemàtica Nacional per a 2n d’ESO

Resum XXII Olimpíada Matemàtica Nacional per a 2n d’ESO

diumenge 24 de juliol de 2011, per  SBM-XEIX

Del 26 al 30 de juny de 2011 ha tingut lloc a Galícia la XXII OMN (Olimpíada Matemàtica Nacional) per a alumnes de 2n d’ESO, convocada per la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas, FESPM, i organitzada per la Asociación galega de profesores de educación matemàtica, AGAPEMA.

JPEG - 175.9 kB
grup alumnes

Les Illes Balears s’han vist representades pels alumnes que varen ser seleccionats en la fase autonòmica, V Festa de les matemàtiques, organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques, SBM-XEIX, que va tenir lloc a Felanitx els dies 13 i 14 de maig de 2011. En aquesta fase, es varen seleccionar dos alumnes eivissencs, Joan Clapés Roig i Ivan Torres Pomar, i una alumna mallorquina, Margalida Puigserver Rosselló. La professora acompanyant d’aquests alumnes va ser n’Antònia Martorell Mir, coordinadora nacional de l’olimpíada per Balears.

JPEG - 142.9 kB

Durant els cinc dies que ha durat l’Olimpíada Nacional, s’han realitzat des de proves individuals i en grup fins a activitats lúdico-matemàtiques, turístiques i culturals. S’ha intentat fomentar el gust per les matemàtiques, el treball en grup, així com afavorir les relacions humanes d’amistat i de coneixement entre alumnes i professors de diverses Comunitats Autònomes.

JPEG - 199.9 kB

Des de la societat volem donar l’enhorabona a la societat organitzadora per aquests dies meravellosos per terres gallegues. Així com també als alumnes que han arribat a la fase final.

Respondre a aquest article