SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Arrel de la web > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > 1r dia de la Festa 2011

1r dia de la Festa 2011

divendres 13 de maig de 2011, per  SBM-XEIX

Avui divendres 13 (maig 2011) a les 16:00 hores ha tingut lloc el tret de sortida de la V Festa de les Matemàtiques a les Illes Balears que enguany es celebra a Felanitx

JPEG - 209.9 kB

Gabriel Tauler com a batle de Felanitx, Apol·lònia Rotger com a regidora de Cultura, Antònia Martorell com a coordinadora de la Festa, Miquel Martorell com a coordinador i també representant de la Conselleria en nom del director general d’Innovació Miquel Perelló (qui va excusar la seva presència a l’acte) i Josep Lluís Pol com a president de l’SBM-XEIX donaren la benvinguda a tots els alumnes participants i professors.

JPEG - 231.6 kB

Després que la coordinadora explicàs la dinàmica de la jornada, els alumnes posaren peus cap a l’institut on havien de realitzar la prova individual amb una duració de 90 minuts.

JPEG - 199.1 kB

Mentre tant, a l’Auditori Municipal, començà la jornada de formació que comptà amb Rafel Cortès com a ponent que ens explicà el funcionament del programa creat de l’Exermath.

JPEG - 167.4 kB

En segon lloc, Pep Bujosa de la Societat Catalana de GeoGebra ens va mostrar algunes interessants aplicacions didàctiques d’aquest programa.

JPEG - 215.7 kB

A l’institut, els alumnes rebien les instruccions prèvies a la prova i es classificaven en els dos nivells: 1r i 2n d’ESO

JPEG - 212.9 kB

Tot estava a punt i la concentració era màxima.

JPEG - 221.8 kB

Havia començat el compte enrere.

JPEG - 219.6 kB

Després de berenar, el darrer acte del dia consistiria en una sessió de màgia matemàtica.

JPEG - 132.1 kB

Feu els honors el popular màgic Cloquell.

Fins demà!

Respondre a aquest article