SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Calendari 2009 editat!

Calendari 2009 editat!

dissabte 6 de desembre de 2008, per  SBM-XEIX

Seguint la mateixa idea de l’any passat, la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX ha editat un calendari per a l’any 2009. Enguany el motiu són les espirals. Cada mes de l’any 9 s’il·lustra amb alguna imatge de les Illes Balears que tengui a veure amb les espirals.

Tots els socis i totes les sòcies rebran pròximament com a regal un exemplar d’aquest calendari, gràcies al suport en l’edició de l’Ajuntament de Marratxí.

A més, com que ja hi ha gent que ens ha demanat per la possibilitat d’adquirir-ne algun més, si en voleu tenir algun altre, tant si sou socis com si no, es farà una petita tirada que posarà a disposició alguns calendaris més al preu de cost de 5€ (despeses d’enviament incloses). Per comprar-los haureu de fer transferència bancària al compte número:

2051 - 0080 - 16 - 1070003504

tot indicant el nom i llinatges de la persona que fa la comanda. Després, haureu d’enviar un correu electrònic a l’adreça

calendari arrova xeix.org

on s’inclogui la persona que fa la comanda, el número de calendaris que voleu, i l’adreça a la que voleu que se vos enviïn.

Podreu disfrutar així d’un calendari que vos acompanyarà per les matemàtiques del 2009!

El disseny és obra de Jaume Perelló i les fotografies dels dotze autors i autores que han cedit les fotografies desinteressadament. En cap cas, la Societat no obté cap benefici d’aquesta edició.

Respondre a aquest article