SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Biblioteca

Biblioteca

Darrer afegit : 11 de març de 2013.

Articles d’aquesta secció

 • Primer catàleg de la Biblioteca

  8 d’octubre de 2009, per Catalina Pol, Maria Triay

  Aquí teniu el primer catàleg del fons bibliogràfic de la Societat. Veureu que es tracta d’una llista amb tots els volums que actualment estan disponibles a l’aula Hypatia del CentMat. Es troben ordenats alfabèticament per la paraula clau del tema que tracten (Àlgebra, art, topologia, didàctica, història...). Periòdicament, l’anirem actualitzant i estam oberts a qualsevol suggeriment que penseu que pot servir per enriquir-lo.
  Ja ho sabeu, estam a la vostra disposició de 17:00 a 19:00 hores al carrer (...)

 • Biblioteca: Nova subscripció

  18 de setembre de 2009, per Catalina Pol, Maria Triay

  Des del Departament de Matemàtiques de l’Universitat de Milà hem rebut la col·lecció de quasi tots els nombres de la revista XlaTangente. Es tracta d’una magnífica revista de divulgació matemàtica, de periodicitat bimensual, editada per Kangorou Italia des de Matematita (Centro interuniversitario di ricerca per la comunicazione e l’apprendimento informale de la matematica).
  Història, experiències, fotografies, ressenyes bibliogràfiques, humor gràfic, problemes... des d’Itàlia, a partir d’ara (...)

 • La Biblioteca en marxa

  13 de setembre de 2009, per Catalina Pol, Maria Triay

  La biblioteca de l’SBM-XEIX ja està en marxa. El procés de fitxatge de llibres ha durat uns mesos, però a la fi ja està pràcticament acabat.
  Teniu a la vostra disposició, a les instal·lacions del CENTMAT, gairebé 300 volums de diverses àrees de les matemàtiques: especialment de didàctica, però també d’història, art, topologia, anàlisi, àlgebra…
  L’apartat de revistes té gairebé tota la col·lecció de SUMA, molts de números del BIAIX, l’UNO de Graó i alguns altres títols.
  Teniu a l’abast, així mateix, una bona (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20