SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2007 > Tancada la Setmana de la Ciència 2007

Tancada la Setmana de la Ciència 2007

dissabte 15 de desembre de 2007, per  SBM-XEIX

S’ha tancat l’edició d’enguany de la setmana de la Ciència SCIT07 amb un balanç més que satisfactori. Recordau que aquesta activitat s’emmarcava enguany dins l’any espanyol de la Ciència que ha promogut la fundació FECYT i que aquí ha comptat amb el suport de la Direcció General d’R+D+I de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació.

En total s’ha intervengut en 18 centres, s’han fet 62 sessions i s’ha arribat a més de 1.500 alumnes. Enguany la demanda ha estat molt superior a les nostres possibitats. S’ha de destacar també, que gràcies a les facilitats rebudes de la Direcció General d’R+D+I, enguany fins i tot s’han fet quatre sessions a Eivissa.

S’ha comptat amb l’ajut de sis persones que han realitzat la conferència sobre matemàtiques i natura i el taller sobre Euler. Per altra banda, s’ha de valorar també molt positivament l’adaptació que ha fet Maria del Mar Rigo del taller del Passeig d’Euler per a alumnat de Primària i, fins i tot, d’Infantil.

Ara, tenim un any per davant per anar preparant l’oferta de l’any que ve!

Respondre a aquest article