SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Activitats finalitzades > II Jornada de Professorat > II Jornada del professorat de Matemàtiques

II Jornada del professorat de Matemàtiques

dimarts 18 d’abril de 2006, per  Josep L. Pol i Llompart

II Jornada del professorat de Matemàtiques

Quan el Seminari Permanent de Matemàtiques ]entorn, obert[ organitzà ja fa dos anys, amb el suport de l’ICE, la primera Jornada del Professorat de Matemàtiques de Mallorca, tots els assistents valoràrem la trobada com a molt positiva. Les conclusions apuntaven, entre d’altres coses, a un desig de periodicitat bianual.

Així és que, passat un any i busques, des de la SBM-XEIX hem posat fil a l’agulla per organitzar la segona jornada. Des de l’ICE ens han comunicat que tornem a tenir tot el suport econòmic i logístic per dur-la a bon port. La data seria entorn a la segona quinzena d’octubre. Pensem que és un bon moment, en haver sortit del trull de principi de curs, però encara amb molt de temps per endavant.

El centre d’interès principal seran els continguts de les proves d’Avaluació INCE, Timss i PISA i les competències bàsiques a l’àrea de matemàtiques. Se n’ha parlat molt durant aquests dos anys darrers, no sempre amb coneixement de causa. I tenim, a més, les proves pròpies de l’Institut d’Avaluació de la Qualitat del Sistema Educatiu (IAQSE) de la Conselleria d’Educació.

Per aprofitar al màxim aquesta segona jornada, hem pensat d’organitzar grups de feina prèvia sobre els diferents apartats que es puguin fer. Tot d’una que estiguin definits, ho farem públic per poder començar a treballar en equips.

(Rosalia Bilbao, Maria Magraner i Pep Lluís Pol)

Respondre a aquest article