La millor manera d’aprendre és fer; la pitjor manera d’ensenyar és parlar (Paul R. Halmos)

El dia a dia

El Marian Aguiló a l’SCIT/08

dimarts 4 de novembre de 2008

Avui (4-11-2008) 23 alumnes de 5è d’EP del CEIP Marian Aguiló de Palma han inaugurat les activitats que el CentMat ofereix en el marc de la Setmana de la Ciència 2008. L’activitat escollida ha estat el tresor dels plànols.

El repte era aconseguir anar, guiats per plànols, des del col·legi fins al CentMat. En grups petits, abans de partir, l’alumnat ha escollit quin era l’itinerari que li semblava més adequat. Dels tres que s’han proposat, hem escollit el més directe que enfilava el carrer Francesc Martí i Mora.

Pel camí, hem estat atents als carrers que anàvem travessant i també ens hem preocupat de prendre mesures i fer estimacions de la llargada d’algunes etapes del recorregut.

El grup ha aconseguit de manera brillant el seu objectiu i, finalment, una vegada al CentMat, hem reproduït l’itinerari i les mesures amb el programa d’ordinador Google Earth. A través d’ell, hem pogut saber que només 1,5 km separen el CentMat del CEIP Marian Aguiló. De tornada, hem anat al col·legi pel carrer Pasqual Ribot, paral·lel al que havíem fet de baixada i que havien proposat dos grups del curs.

Respondre a aquest article